Virvel media er din totalleverandør innen markedsføring, kjøpesenteraktiviteter og -dekorasjon, profilering, grafisk design og innholdsproduksjon.

Virvel media er rett og slett en kreativ virvelvind som består av folk som er lidenskapelig opptatt av å levere godt innhold og gode opplevelser.

Kom i gang nå!
Stine Engebretsen
Stine EngebretsenDaglig leder/Grafisk designer
Stine er hodet bak Virvel media og en allsidig og kreativ sjel med bred erfaring i yrket. Hun er grafisk designer og har lang fartstid som markedsfører i kjøpesenterbransjen og jobbet tett med kjeder og butikker gjennom tiår. Med sitt blide vesen og store engasjement jobber Stine med hele spekteret innen markedsføring og liker å være med på hele prosessen fra strategi til utførelse. Senterdekor og aktiviteter er en av hennes styrker og jobber med både kunstig, ekte og tørkede blomster, ballongdekor og andre spennende materialer og elementer. Sosiale medier ved NTNU våren 2019.
Jannike Zetterstrøm
Jannike ZetterstrømTekstforfatter/Motekonsulent/Dekoratør
Jannike er utdannet motekonsulent og har bachelor i kreativ markedskommunikasjon. Hun har erfaring med blant annet markedsføring, dekorasjon, styling, webdesign og tekst, og tar som regel hovedansvaret for de tre sistnevnte.
Denne allsidige og kreative sjelen er en naturlig del av virvelen vår og kan bistå med det aller meste.
Morten Gabrielsen
Morten GabrielsenInnholdsprodusent/Podcastansvarlig/Kursholder
Morten er innholdsprodusent, podcastprodusent og teknisk ansvarlig her på kontoret, og en dyktig kursholder innen salgsfaget. I tillegg har han sin egen smoothieside på Instagram, har podcasten Garasjeprat og er musiker. Han hoster også noen av kjøpesenteraktivitetene og skaper innhold til ulike prosjekter.
Valeriia Petrakova
Valeriia PetrakovaFaglærling/Vertinne/Dekoratør/Lakkbaransvarlig
Valeriia er vår dyktige lærling i markedsføringsfaget, og er vertinne ute på ulike aktiviteter. Hun har stor interesse for denne bransjen, og er en dyktig dekoratør og montør. Hun er nøye, effektiv, selvgående og har virkelig øye for detaljer! Valeriia har stor interesse for lakk og negler, og har hovedansvar for vår lakkbaraktivitet.
Serafeina
Serafeina Vertinne/Byråmedarbeider
Leticia
LeticiaVertinne/Byråmedarbeider
Tuva
TuvaVertinne
Tanya
TanyaVertinne
Sondre
SondreVert
Nong
NongVertinne
Michelle
MichelleVertinne
Sanna
SannaVertinne
Olivia
OliviaVertinne