HVORFOR VELGE OSS I VIRVEL MEDIA?

Virvel media– ditt totale byrå som leverer alt innen markedsføring. Profilering, grafisk design, digital annonsering, sosiale medier, dekorasjoner, foto/video, og ulike aktiviteter. Vi leverer grafisk design av alt innen markeds-materiell, annonser til print og digitalt, vi designer logo, visittkort, magasiner, flyers og digitale markeds-flater. Virvel media leverer hjemmesider og bistår bedrifter på sosiale medier og digital markedsføring. Event og senter-kampanjer er en av våre styrker, og leverer til bedrifter, butikker og kjøpesentre i hele Norge. Vi holder til i Asker, Oslo og Tønsberg, men tar oppdrag i hele landet, fra nord til sør. Vi hjelper deg å selge dine produkter og tjenester med en klar strategi og posisjonering gjennom en sterk og tydelig identitet. Vi tar ansvar for økt synlighet og den gode opplevelsen!

Vi gleder oss til å høre fra dere!

Kom i gang nå!
Stine Engebretsen
Stine EngebretsenDaglig leder/Grafisk designer
Stine er hodet bak Virvel media og en allsidig og kreativ sjel med bred erfaring i yrket. Hun er grafisk designer og har lang fartstid som markedsfører i kjøpesenterbransjen og jobbet tett med kjeder og butikker gjennom tiår. Med sitt blide vesen og store engasjement jobber Stine med hele spekteret innen markedsføring og liker å være med på hele prosessen fra strategi til utførelse. Nyutdannet i faget Sosiale medier ved NTNU våren 2019.
Lars Christian Thune
Lars Christian ThuneDigital markedsfører/Diplomøkonom
Lars Christian er utdannet diplomøkonom og er vår digitale markedsfører. Hans fagfelt er automatisering, leadsgenerering, digitalt salg, optimalisering av systemer og strategisk arbeid innen markedsføring. Han har erfaring med strategiarbeid innen forretningsutvikling og brenner for at kunder skal ha økt vekst gjennom en optimalisert markedsstrategi og gode systemer.

Virvel Media, synlighet med suksess!

Kontakt oss