HVORFOR VELGE OSS I VIRVEL MEDIA?

Virvel media– ditt totale byrå som leverer alt innen markedsføring. Profilering, grafisk design, digital annonsering, sosiale medier, dekorasjoner, foto/video, og ulike aktiviteter. Vi leverer grafisk design av alt innen markeds-materiell, annonser til print og digitalt, vi designer logo, visittkort, magasiner, flyers og digitale markeds-flater. Virvel media leverer hjemmesider og bistår bedrifter på sosiale medier og digital markedsføring. Event og senter-kampanjer er en av våre styrker, og leverer til bedrifter, butikker og kjøpesentre i hele Norge. Vi holder til i Asker, Oslo og Tønsberg, men tar oppdrag i hele landet, fra nord til sør. Vi hjelper deg å selge dine produkter og tjenester med en klar strategi og posisjonering gjennom en sterk og tydelig identitet. Vi tar ansvar for økt synlighet og den gode opplevelsen!

Vi gleder oss til å høre fra dere!

Kom i gang nå!
Stine Engebretsen
Stine EngebretsenDaglig leder/Grafisk designer
Stine er hodet bak Virvel media og en allsidig og kreativ sjel med bred erfaring i yrket. Hun er grafisk designer og har lang fartstid som markedsfører i kjøpesenterbransjen og jobbet tett med kjeder og butikker gjennom tiår. Med sitt blide vesen og store engasjement jobber Stine med hele spekteret innen markedsføring og liker å være med på hele prosessen fra strategi til utførelse. Senterdekor og aktiviteter er en av hennes styrker og jobber med både kunstig, ekte og tørkede blomster, ballongdekor og andre spennende materialer og elementer. Sosiale medier ved NTNU våren 2019.
Jannike
Jannike Tekstforfatter/motekonsulent/dekoratør
Jannike er vår dyktige tekstforfatter med grafisk bakgrunn, markedsfører og har god erfaring fra både motebransjen og vindusdekoratør. En kreativ og dyktig lagspiller som er en naturlig og energisk virvel i Virvel media.
Serafeina
Serafeina Vertinne og byråmedarbeider
Serafeina er en av våre dyktige vertinner og byråmedarbeidere som du ofte treffer ute på våre mange arrangement rundt på senteret og dekorjobber.
Leticia
LeticiaVertinne og byråmedarbeider
Leticia er en av våre blide og flinke vertinner og byråmedarbeidere som du ofte treffer ute på våre mange arrangement rundt på senteret og dekorjobber.
Tuva
TuvaVertinne
Tuva er en av våre blide vertinner som du ofte treffer ute på våre mange arrangement rundt på senteret. Hun er og god på ballonger!
Tanya
TanyaVertinne
Tanya er en av våre dyktige vertinner som du ofte treffer ute på våre mange arrangement rundt på senteret.
Sondre
SondreVert
Sondre er en av våre solstråleverter som både sprayer antibac, serverer og kan lage ballongdekor.

Virvel Media, synlighet med suksess!

Kontakt oss