Vi søker blide, utadvendte og selvstendige medarbeidere til ulike oppdrag på kjøpesentre! Oppdragene går mye ut på bistand til aktiviteter, diverse utdeling og servering, og rett og slett å spre god stemning og levere gode opplevelser for kjøpesentrenes kunder. De aller fleste oppdragene inkluderer opp- og nedrigg i for- og etterkant av arrangementet eller aktiviteten. 

Vert(inn)er til diverse utdeling

Ved kampanjer og arrangementer trenger vi en til to vert(inn)er til utdeling av diverse ting og snacks, kundeklubbverving og lignende, enten rundt på senteret eller ved stand. 

Vert(inn)er til aktiviteter

Gjennom hele året leverer vi ulike aktiviteter på kjøpesentre tilpasset sesonger og kampanjer. Til disse aktivitetene trenger vi en til to vert(inn)er som kan holde i aktivitetene ved å passe på og hjelpe til om nødvendig samt rydde underveis. 

Julevert(inn)er 

I november og desember trenger vi vert(inn)er som kan bistå med gløggservering og utdeling av pepperkaker, julekaker og klementiner. Det er stort sett lørdager og søndager, men også noen kvelder. Dette er en skikkelig koselig jobb med julestemninggaranti!

Julenisser

I slutten av november og frem mot jul søker vi julenisser til flere kjøpesentre på lørdager, søndager samt noen kvelder. 

Julenissen sitter i nissestolen sin og/eller går rundt og deler ut godteposer til barna. 

«Goood jul!»

Om noe av dette virker interessant, send oss gjerne en kortfattet søknad eller en liten videosnutt hvor du presenterer deg selv. Dersom du har noen spørsmål eller vil høre mer om jobb hos oss, send oss en mail eller ring oss.

Vi ser helst at du er over 18 år.

post@virvelmedia.no

901 81 893