En ny virvel er født, Virvel Media!

Her er vi. To kreative virvelvinder, som elsker å skape! Linda og Stine – et kreativt og aktivt team som bistår din bedrift med markedsføringen fra A-Å! Vi er begge designere, og har over 10 års markedserfaring fra handelsbransjen; kjøpesenter, butikker og bedrifter. Virvel Media kan tilby et bredt tilbud innen markedsføring fra idé til kampanjeutførelse. Digital design av annonser, logo, markeds-materiell, trykksaker, innhold til sosiale medier, tekst, foto, nettsideinnhold, nettsideproduksjon, eventkoordinering, -planlegging og -gjennomføring, vertinneoppdrag, markedsstrategi, profilering og kreative oppdrag. Vi holder til på idylliske Nærsnes, som fra 2020 er i nye Asker kommune, og tar oppdrag i hele landet. 

Ring oss da vel, så får vi til noe kreativt og nyttig sammen! 

 

Linda & Stine
Virvel Media